سلام. وقت بخیر.

من باردار هستم،همسرم کلا پیش زمینه ای از وسواس فکری داشته ولی از زمانی که کرونا وارد ایران شده وسواس ایشون چندین برابر شده تا حدی که من دیگه تحمل ندارم. تو وضعیتی که هستم خانوادم گاهی اوقات برام غذا میارن دم خونه،ولی همسرم آخرین بار به شدت رفتار بدی از خودش نشون داد که دیگه نباید کسی بیاد دم در خونه، من درو باز نمیکنم،تصور ایشون اینه ویروس پرواز میکنه و با بازو بسته شدن در وارد خونه میشه ...

من خیلی کلافه شدم تحمل وضعیت خودم که سخت هست، دوری از خانواده و رفتارهای ایشون خیلی روح و روانمو بهم ریخته من باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم اضطراب همسرتون و یا اگر وسواس باشه باید درمان بشن.
سعی کنید باهاشون صحبت کنید و از حالتون براش توضیح بدید و با همفکری همدیگه به راه حل برسید
که در منزل هم هستید چطور این روزها رو بهتر بگدرونید
سرگرمی های دونفره ترتیب بدید