سلام. من ۲۵ سالمه و مدتی که دستم از آرنج جاهای مختلفی بصورت دایره ای خشک میشه و قرمزه اگزما رفتم دکتر پماد ساختنی داد اوایل خوب شده بودم دوباره بوجود اومده در صورتی که مرتب لوسیون میزنم و اون پماد ساختگی اثر نمیکنه؟

یه مدت بود پای گودی چشمم اول یکیش بعد دوتاش خشک و پوست پوست و گاهی ورم میکرد که با مصرف دارو برطرف شد و خیلی کم پیش میاد ک خشک میشه، درضمن از لوازم آرایشی ام مدتیه استفاده نمیکنم

حالا دوباره روی پیشونیم بصورت دایره ای کوچیک که هی بیشتر میشه یک دفعه میخاره و قرمز و پوست پوست میشه روغن بادام و زیتون و ارگان و بتامتازون هم میزنم فقط واسه ۱ ساعت خوبه دوباره ظاهر میشه و پیداست

من چه مشکلی دارم؟نکنه بیماری دیابت گرفتم البته هیچکس از پدر مادرم نداره ولی چون شرینی خور زیاد هستم ترس و نگرانی دارم

بی زحمت راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام شاید پسوریازیس داشته باشید
البته خشکی زیاد پوست اگزما هم میدهد باید معاینه شوید