اعتیاد همسر را باید به روی او بیاورم؟

سلام  من یک مشکل بزرگ دارم و خواهش میکنم کمکم کنین ، من ۲۲ سالمه ۲ سال ازدواج کردم ، ۵ سال هم با شوهرم دوست بودم ولی خب در دو شهر مختلف که خیلی ارتباط نزدیکی نداشتیم ، در دوران دوستیمون از طریق یکی از دوستای شوهرم فهمیدم که تریاک مصرف میکنه ولی چون به دوستش گفته بود اینقدر منو دوست داره که داره مصرفشو کم میکنه تا ترک کنه منم به روی خودم نیاوردم . بعد از ازدواج وقتی با هم بودیم دیدم که داره متادون مصرف میکنه ولی چون من دانشجو شهر دیگه بودم وقتی تنها بود تریاک مصرف میکرد و چند بار منقل و سیخ و .. تو خونش دیدم تا این که امسال درسم تموم شد و ۶ ماهه که ما با هم هم خونه شدیم اوایل میدیدم که وقتی من خوابم یا وقتی میرم حموم میره پای گاز مصرف میکنه ولی بازم به روی خودم نیاوردم همیشه هم یک بسته کوچیک تریاک تو کیفش هست که اونم نمیدونه که من دیدم ، چند ماهی میشه وقتی من خوابم دیگه نمیکشه احساس میکنم کمتر شده ولی مطمئن نیستم ، ما تصمیم گرفتیم پاییز بچه دار بشیم واسه همین خیلی نگرانم میترسم هیچوقت اعتیاد کنار نذاره و زندگیمونو خراب کنه از طرفی میگم اگه به روش بیارم شاید ببینه قصدم طلاق نیست پر رو بشه و بخاطر وضع نا مناسب خونه بیشتر هم بره سراغش ، در ضمن سال گذشته که من دانشجو بودم چند بار فهمیدم بهم خیانت کرده و هی انکار کرد تا بهم ثابت شد و اومد به پام افتاد که منو ببخش و اینکه تو این ۶ ماه دیگه تکرار نکرده ( البته مطمئن نیستم و اینکه زمانی که مجرد بود با دخترای زیادی در ارتباط بود ) و این که اخلاقشم گاهی خیلی بد میشه ولی به طور کلی با من خیلی مهربونه و ما واقعا عاشق همیم و قصدم جدایی نیست ، خیلی سخت به هم رسیدیم خانوادم مخالف بودن چون اختلاف سنیمون زیاد بود و پدرم شک کرده بود که معتاده ولی آزمایش ازدواجمون منفی شد ، و اینم بگم ما هر دومون دندانپزشکیم و از هر لحاظ تامین و زندگیه خیلی عاشقانه و خوبی تو این ۶ ماه داشتیم و در زمان دوستی هم خیلی عاشق هم بودیم طوری که واسه دلتنگیه من گریه میکرد ،  در ضمن ما اوایل ازدواجمون خیلی رابطه داشتیم تقریبا هر شب ولی تو یک سال اخیر نهایتا ۲ بار در هفته نزدیکی داریم با این که میدونم نیاز داره و ۲ بار متوجه خود ارضاییش شدم ، این سرد شدنش هم بخاطر اعتیادشه ؟ خواهش میکنم کمکم کنین ؟ باید به روش بیارمو بگم که اعتیادشو فهمیدم یا نه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو دندانپزشک وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

درود بر شما
عزيزم اينطور كه پيداست پروسه اعتياد همسرتون طولاني شده و قطعا به وابستگي رسيدن
و به دليل همين وابستگي قطعا به يك باره و خود به خود ترك صورت نميگيره.
مخصوصا اينكه به تصور همسرتون شما اطلاعي ازين موضوع نداريد و بازخوردي نداريد.
با اطلاعاتي كه شما فرموديد هميرتون همچنان در حال مصرف هست و قطعا شدت مصرفشون بالا رفته
حتي ممكنه به مواد ديگه هم اعتياد پيدا كنن.
پيشنهاد ميكنم تا زماني كه تكليف اين موضوع براي شما و همسرتون روشن نشده و همسرتون  اقدام به درمان و بهبودي نكردن به بچه دار شدن فكر نكنيد.و دغدغه هاتون رو بيشتر نكنيد.
به همسرتون بازخورد بديد كه متوجه يسري تغييرات رفتاري و ظاهري ازش شديد.
مثلا لاغرتر شده، يا عصبي شده،يا منزوي شده،اشتهاش تغيير كرده، بي توجه به شما يا مسائل عاطفي شده ، و يا حتي بيخيالتر و بي مسوليت تر شده و مواردي ازين قبيل
و حتما ابراز نگراني كنيد. مطمئنش كنيد كه اگر مشكلي هست شما در كنارش هستيد و كمكش ميكنيد.
اگر انكار نكرد و پذيرفت حتما درمان تخصصي اعتياد زير نظر پزشك و روانشناس رو پيشنهاد بديد و به درمان اقدام كتيد و براي مشاوره اوليه اقدام كنيد.
دقت داشته باشيد درمان اعتياد تقريبا شش ماه تا يكسال زمان بر هست.