باسلام بنده گروهی رادر واتساپ ایجاد کردم بنام دورهمی مامان ها که بچه هامون مهد باهم هستن که درمورد آموزش وبرخورد مربی ها .....صحبت کنیم هرکسی چیزی گفت و اصرارکردن که مدیر مربی رو اد کنم وحرفاهامون روبهش زدیم که شماچرا روز اول دروغ گفتین و مربی هاتون چیزی یاد ندارن که آموزش بدن و هیچ وقت شما مهد نیستین گله از آموزش و.......بود هیچ توهینی به این خانم نشده این خانم گروه رو ترک کردن و به بنده پیام دادن که برای اینکه تشکیل گروه دادم ازم شکایت میکنن واینکه ما با چند نفر از مامانها رفتیم مهد بحثمون شد با مدیر و مربی که چراحواستون به بچه هانبوده وقتی همدیگه رو کتک میزدن و آموزش خوبی نداشتید .حالا این خانم میگه میرم ازت شکایت میکنم گروه تشکیل دادی و همه رو تحریک کردی که بر علیه من صحبت کنن آیا میتواند شکایت از من کند و احاده حیثیت کنه که به جایگاه شغلی ایشون توهین شده و مهدش رو زیر سوال بریدم؟

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
به نظر نمی رسد موضوع مشمول جرم باشد ، مگر در صورت اثبات توهین اعم از مستقیماً و یا با مشارکت سایرین
موفق باشید