جفت مارژینال پرویا در سونو آنومالی

با سلام من ۱۸ هفته و دو روز رفتم سونو انومالی دکتر سونولوژیست گفت جفت مارژینال پرویا است بعد گفت شاید چون مثانه تو پره اینطور نشون میده تو سونو ان تی لولائینگ بود دکترم میگه مهم نیست و با رشد بارداری میره بالا کار خاصی هم نمیخواد بکنی میخواستم بدونم چون من کارمندم و کمی پیاده روی دارم و بعد باید بشینم برای ۶ ساعت مشکل ایجاد نمیکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درود، باید استراحت تان بیشتر شود فعلا دخول واژینال نداشته باشید پیاده روی تان را کاهش دهید و تا۲۴ هفته یک سونوگرافی دیگر درسرایط استاندارد انجام دهید، معمولا تا۲۴ هفته جفت در محل اصلی خود قرار میگیرد