سلام. من یک و نیم ساله ازدواج کردم. یه دختر ۸ ماهه دارم. چند وقت پیش از جیب شوهرم قرص متادون و ترامادول ۲۰۰ پیداکردم. به روش اوردم گفت مال همکار معتادشه.این براش خریده و گفت اگه مال خوش بود یه جایی قایم میکرد نه که جلو چشم بزاره.این گذشت و چند باری متوجه رفت و آمد مشکوکش به پشت بوم خونه مون که یه انباری داره شدم. امروز گشتم دیدم چند بسته قرص ترامادول و یه عالمه نخاله سیگار و کبریت پیدا کردم.حالا چیکارکنم؟خودم نمیخوام دیگه باهاش زندگی کنم‌. اما بچه م چی میشه. اخلاقش خوبه دست بزن نداره.کارخونه کار میکنه.چند وقتیه بخاطر این کرونا خونه ست.افسردگی گرفته همش تو خودشه.یک بار هم تشنج کرد. زنگ زدم اورژانس کمکم کردن تلفنی. پرستاره گفت حتما مال ترامادوله. اما خودش گفت از بیخوابیه آخه دو روز نخوابیده بود.الان کمکم کنید من چیکارکنم.دلم میخواد وسیله هامو یواشکی جمع کنم برم خونه پدرم و جریانو علنی کنم.اما میترسم از اتفاقات پیشامد.به خودشم بگم فوقش قسم بخوره ترک کنه.اما این اعتماد ازبین رفته من چی میشه اگه دوباره بخوره چی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

درود بر شما
عزيزم همسرتون با اطلاعاتي كه فرموديد مصرف قرص ترامادول داره و ظاهرا وابسته هم شده.
تشنج هم دليل همين مصرف هست.
بايد به همسرتون بازخورد بديد كه متوجه تغييرات رفتاري و حالات روحي و رفت و امد مشكوكش شديد و نگرانش هستيد و تمايل داريد كمكش كنيد.
بهش بگيد كه نسبت به گذشته چه تغييراتي كرده
و از عوارض قرص ترامادول باخبر هستيد.
ازش بخواييد ميتونه باهم بريد براي مشاوره ترك و درمان شيد.
تا بعد خودش تصميم بگيره.
بهش اطمينان بديد در اين راه كمكش ميكنيد.
ميتونيد دخترتون رو براش انگيزه كنيد.
اگر همكاري نكرد از يكي از اعضاي خانواده اش كمك بگيريد و موضوع رو با او در ميون بگذاريد.
حتما براي ترك بايد زيرنظر پزشك ترك اعتياد اقدام كنيد و حتما از جلسات مشاوره ترك بهره ببريد تا موفق شويد.
در غير اين صورت موفق به تركو بهبودي نخواهندشدچون ترك اين دارو زمان بر هست و به تنهايي و خود سرانه نتيجه بخش نخواهد لود و خطر ناك هم هست.