تشخیص سلامت جنین

سلام وقتتون بخیر پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

در سونو ان تی ۱۲ هفته که انجام دادم عدد ان تی ۲.۶ بود آزمایس سل فری و اکو قلب جنین سالم تشخیص داد

مجدد آلفا پروتئین در هفته ۱۵ حدود۳ برابر میزان استاندارد آزمایشگاه بود(۷۶بود)

سونو آنومالی در ۱۸ هفته سالم رود

طول دهانه رحمم نسبت به سونو ان تی ۵ سانت کمتر شده و به ۳۲ رسیده

به نظر شما چقدر از سلامت جنین و روند نرمال بارداری میتوان اطمینان داشت؟ و چه اقداماتی لازم هست انجام دهم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

تمام اقدامات لازم را انجام داده اید . دقت سل فری 99.9 درصد است . برای تشخیص ان 0.1 درصد خطا اقدام دیگری وجود ندارد . می توانید امنیوسنتز انجام دهید که دقت ان 100 درصد است .ولی شما از سن انیوسنتز گذشته اید زیرا فقط تا 19 هفته اجازه سقط قانونی وجود دارد .