باسلام خدمت پزشکان گرامی. پسر من 5 ماه و بیست روز سن داره ریفلاکس شدید داره یعنی هرچی میخوره بالا میاره. کولیکم داره. میخواستم بدونم از کی غذای کمکیشو شروع کنم؟ چه چیزایی بهش بدم؟چه مقدار بهش بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 5ماه وبیست روز جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
شروع غذای کمکی پایان شش ماهگی است مگر اینکه پزشک کودک زمان زودتری را باتوجه به شرایط کودک توصیه کند.
غذای کمکی با فرنی یا حریره بادام شروع می شود که از روزی یک قاشق شروع می شود و به تدریج به تعداد قاشق و تعداد وعده ها اضافه می شود سپس هفته بعد آن یکی غذا را شروع کنید و به همین طریق ادامه دهید...