سلام وقت تون بخیر من ۲۴ سالمه و در طول ۲۰ ماه دوتا عمل سزارین داشتم الان بچه کوچکم ۹ ماهه و از شیر خودم تغذیه میکنه اما من خیلی احساس کسلی و خواب آلودگی دارم تمام بدنم درد میکنه آزمایشات کاملم دادم ویتامین دی کم و تیروئیدم هم کم کاره و از طرفی ۱۰ کیلو اضافه وزن دارم همین طور دیسک کمر گرید ۳ حالا با این اوصاف دکتر ازم خواسته وزن کم کنم اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنونم میشم؟ با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام. علت کسالت و خواب آلودگی شما کمبود ویتامین دی و کم کاری تیروئید است که با رفع شدن این دو مشکل شاهد بهبود این وضعیت خواهید بود. اما بخش مهمی از سلامتی شما تحت تأثیر  رژیم غذاییتون هست.  شما میتونید اطلاعاتتون رو برای ما بفرستید و رژیم دوران شیردهی دکتر زینو رو دریافت کنید. در این رژیم ها درکنار تامین نیازهای شما برای شیردهی موفق با در نظر گرفتن مسائل سلامتی رژیم اصولی توسط متخصصین تغذیه دانشگاه شهیدبهشتی تنظیم می گردد تا یک کاهش وزن موفق رو تجربه کنید. در اولین رژیم نیز ۴۰٪ تخفیف دریافت می کنید.