پرولاکتین بالا و قرص کلونازپام

سلام

خوبین

من پرولاکتینم آزمایش دادم واقعا بالا بود ، دو برابر حد معمول

قبلنا قرص ضد افسردگی میخوردم ولی بخاطر همین پرولاکتینه بالا تقریبا سه چهار ماهه قطعشون کردم و خداروشکر عارضه ای نداشتم،فقط خوابم بهم ریخته یکم

چون من قبلا شبی نصفی کلونازپام میخوردم و سه ماهه نمیخورم

میخواستم بدونم آیا این قرص باعث افزایش پرولاکتین میشه؟؟

چون حساسیت پوستی هم دارم و خارش زیاد دارم میتونم آیا هیدروکسی زین شبی یکی بخورم؟میزان پرولاکتین هیدروکسی بیشتره یا کلونازپام؟

من از هر دو نتیجه گرفتم ولی میخوام اونیو بخورم که پرولاکتینمو زیاد نکنه

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.هر دوی این داروها علل برجسته پرولاکتین بالا نیستند.
در اولین فرصت جهت بررسی به متخصص غدد مراجعه نمایید شاید علت دیگری در میان باشد.