سلام خسته نباشید من 2 سالی میشه یبوست شدید دارم 4 ماه هموریید عمل کردم متاسفانه به خاطر این یبوست لعنتی زخمم جوش نمیاره الان شبی یه قاشق شربت لاکتولوز دو سه تا روغن کرچک میخورم مجبورم بخدا ضرر داره به نظرتون چی جایگزین کنم من انواع رژیم های پرفیبر دارم بخدا هیچ اثری نمیزاره تازه با این حال که روغن کرچک میخورم یبوست میشم رفتم دکتر گوارش میگه باید کلونوسکوپی بدی ولی جراحی که عملم کرده میگه نمیشه چون تازه عمل کردی میشه یه راه حلی بهم پیشنهاد بدید بخدا خسته شدم از این درد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
از پودر های ملین موجود در داروخانه ها استفاده نمایید. بدون نسخه نیز قابل تهیه هستند.
تا زمانی که امکان کولونوسکوپی فراهم شود و حتما کولونوسکوپی را انجام دهید.
اگر قند خون ندارید استفاده از شربت لاکتولوز تا زمان مراجعه به پزشک گوارش ایرادی ندارد.