رفتارهای عجیب نامزد

سلام وققتون بخیر ،من ۲۲ سالمه یک ساله و نیمه عقدم ،نامزدم نه پولی میده نه هزینه ایی فقط با هم باشیم هر چی بخوام میخره و خرید میکنیم و همیشه میگه دوستم داره تا هفته پیش اومده میگه من یک هفتست با قضیه ازدواج کنار اومدم آیا همچین ادمی سالمه از لحاظ روانی بنده خودمم دانشجو روانشناسی هستم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ممكنه ايشون اين ديدگاه را داشته باشند كه خرجي دادن به همسر زماني بايد انجام بشه كه زير يك سقف هستيد و تا خانه پدري هستيد خرج با خانواده است و اينكه ايشون هرچي بخواهيد ميخرند وقتي با هم هستيد نشانه اينه كه ايشون خسيس نيست .
منظور از كنار امدن چيست مگه ايشون از سر اجبار جلو امده اند كه تازه كنار امده اند !
خيلي مختصر گفتيد لازمه ببينيد چه صحبت هايي كرده ايد و چه حرف هايي بينتون رد و بدل شده كه ايشون اين حرف را زدند .
عزيزم با يك حرف يا كلمه نميتوتن سلامت روان كسي را رد يا تاييد كرد .
لازمه جلسات مشاوره پيش از ازدواج برويد .