اختلاف خانوادگی در خانواده همسر

با سلام و خسته نباشید.خواهرشوهرم و همسرشون مدتی هست که اختلاف دارند و خواهرشوهرم برای قهر رفتند خونه پدرشون.همسرم برای گفتگو و وساطت رفتند پیش شوهرخواهرشون ولی اونجا کارشون به بحث کشیده و شوهرخواهرشون که بیست سالی هم از همسرم بزرگترن سیلی زدن به صورت همسرم و همسرم از خونه اومدند بیرون.باتوجه به این شرایط اگه انشالله خواهرشوهرم و همسرشون آشتی کردند  عکس العمل من در برخورد با همسر خواهرشوهرم چی باید باشه چون من خیلی ناراحت شدم از رفتار و بی احترامیشون و دوست ندارم دیگه پامو بذارم خونه شون و ببینمشون.ولی همسرم میگن ولش کن مربوط به خودمون میشه تو ناراحت نباش و دخالت نکن ما حلش میکنیم ولی من خیلی ناراحتم.شما بگید چی درسته

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
همسرتون خودشون می‌دونن و شما نباید دخالتی داشته باشید همسرتون خودش پذیرفته و از ایشون بعنوان بزرگتر سیلی رو ندید میگیرن بهتر هست دخالت نکنین