دولیکو سفال جمجمه سر جنبن

سلام من ۳۰هفتگی بخاطر رشد کم رفتم سونو داپلر که گفتن مشکلی نیس فقط شکل سرجنین دولیکو سفال و قطر سرش دوهفته کوچیکتر باز در ۳۴هفتگی رفتمکه همین مورد بود بچه هم بریچه قطر سر نسبت به رشد دو هفته عقبه و شکل سر دولیکو سفال من از این بابت خیلی نگرانم توروخدا راهنمایی کنید و اینکه امکان درس شدن جمجمه هست گرد میشه یا تا اخر عمر همینجوری میمونه و در ظاهر زیاد دیده میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

به احتمال زیاد فرزندتان از نظر ظاهر مشکلی نخواهد داشت فقط باید یک هفته دیگر سونوگرافی داپلر از نظر اختلال رشد داخل رحمی وحجم مایع انجام دهید .

تاموقع زایمان تحت نظر پریناتولوزیست باشید .