زودرنجی و پرخاشگر شدن

سلام مشاور عزیز خسته نباشید چند وقتی هست که آرامشمو از دست دادم بسیار زیاد زود رنج شدم و خیلی داد میزنم هر روز با همسر م دعوامیکنم کاملا میفهمم عوض شدم به نظرتون افسردگی گرفتم ؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اينكه متوجه تغييرات هستيد خيلي با ارزشه
چه اتفاقي براتون رخ داده كه باعث از بين رفتن ارامشتون شده ايا چالشي پيش امده يا بحراني رو رد كرديد،اين موضوع بي دليل نيست و علت هاي خيلي زيادي ميتونه داشته باشه كه نياز به بررسي داره و نميتوان صرف تغيير رفتار برچسب افسردگي زد
اولين قدم كنترل خشم هست بهترين كار بجاي داد و فرياد ترك كردن محيط هست ،وقتي عصبي ميشويد اول خود را كنترل كنيد تا ٥بشماريد و بعد حرف بزنيد
مشاوره حضوري بهتون كمك بيشتري ميكنه كه علت اصلي را پيدا و حل كنيد .