سلام من سیکلم 26 روزه هست کیست و تنبلی تخمدان هم نداشتم این ماه از کلومیفن و متفورمین استفاده کردم دیروز 13پریودیم بود درمانگاه سونو دادم و دکتر گفت که در تخمدان سمت چپ سه فولیکول 25 و 10 و 12 میلی دارم و در تخمدان راست یه فولیکول 18 میلی دارم برام آمپولی واسه آزاد شدنش ننوشت به من گفت همین امشب فولیکل 25 تخمکش آزاد میشه اقدام کن اما شوهرم نبود و شانسمو از دست دادم بنظرتون میتونم تو روزهای آینده منتظر آزاد شدن فولیکول های دیگه ام باشم و اقدام کنم؟ چقدر امکان داره با بقیه فولیکول هام باردار بشم من شانسمو توی فولیکول 25 از دست دادم بخاطر خیلی ناراحتم لطفا راهنماییم کنید و اینکه متفورمین رو تا کی مصرف کنم مطب دکترم تعطیل شده بخاطر کرونا و نمیدونم.تا کی باید مصرف کنم . تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام روزهای ۲۶ به بعد روزهای پایانی سیکل است و احتمال تخمک گذاری نداریم
متفورمین رو ادامه بدید