سلام دخترم 6 سال و 4 ماهشه به شدت مدتیه حسادت پیدا کرده به من و پدرش اگه کنارش بشینم گریه میکنه اگه دستم به همسرم بخوره گریه میکنه الان که باردارم کلا حسادتش خیلی خیلی بیشتر شده اگه به بچه دیگه من محبت کنم این وحشتناک سر و صدا میکنه گریه میکنه من میترسم از زمانی که بچه توراهیم به دنیا بیاد و دخترم آسیب روحی ببینه این بچه تو راهی هم با سختی باردار شدم جوری بود دخترم واسه اومدنش دعا می‌کرد حالا اینطوری شده

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
اگر ابتدا مشکل دختر کوچک شما با حسادت به روابط شما و پدرش آغاز شده و روی پدر حساس شده، می‌تواند به سن او برگردد ،چون در این سنین کودکان گرایش به والد غیر هم جنس خود پیدا می‌کنند و تمایل به تصاحب او دارند و با والد هم جنس خود به شدت رقابت می‌کنند.
در کنار آن اگر می‌بینید حساسیت های او بیشتر شده و حتی اجازه نمی‌دهد که به کودک دیگری نزدیک شوید ،باید در ابتدا احساس او و علت واکنش هایش را در روز دیگری ،جای دیگری جویا شوید و پس از آن با او همدلی کنید یعنی احساسش را درک کنید و در نهایت رفتار درست را انجام دهید .
و همچنین نباید اینگونه برخورد های گریه کردن و سر و صدا کردن را در او تشدید نمایید ،با توجه زیاد،با کوتاه اومدن و....
در مورد فرزند تو راه خود سعی کنید که از الان او را دلگرم کنید،مسئولیت به او بدهید ،نظرش را بپرسید و بیشتر تا جایی که امکان دارد برایش وقت بگذارید و تعامل اش را بیشتر کنید با خود .
با سپاس