سلام نوزاد ۴ ماهه من به شدت کم خوابه در یک شبانه روز فقط ۸ ساعت میخوابه اونم به طور پراکنده میخواستم ببینم آبا عادیه یا احتیاج به داروی خاصی هست برای تنظیم خواب؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
بین سه تا شش ماهگی بطور میانگین در طول شبانه روز کودک 14 تا 16 ساعت می خوابد. برای خواب بهتر به خصوص در طول شب سعی کنید در روز با کودک بازی کنید تا خسته شود، گرسنه نباشد، پوشک تمیز باشد، محیط خواب از نظر نور و دما مناسب باشد، لباس کودک مناسب باشد. قطره آد یا مولتی ویتامین کودک فراموش نشود.