گوش درد در ماه پنجم

سلام خسته نباشید ، من پنج ماه نیم باردارم، چند روز گوش درد دارم. گوش راستم کلا مستعد عفونته و هرزگاهی عفونت میکنه، دکتر. خودمم بخاطر کرونا در دسترس نیست و مطبش بسته است. یکبار داروخانه به من قطره گوش داد یه کم بهتر شدم الان با این شرایط چه کنم؟ اجازه خوردن هیچ انتی بیوتیک دارم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید به بیمارستان یا مراکز درمانی نزدیک منزل خود برای معاینه گوش و تجویز دارو توسط پزشک می توانید مراجعه نمایید تا دارو تجویز شود موفق باشید