حملات پانیک و آرام شدن من

سلام روزتون بخیر

من چند سالیه که درگیر حملات پانیک هستم

اما تقریبا کنترل شده و خوب بودم تا این اواخر

اوایل اسفند ماه بود که با حمله فوق العاده شدید از خواب پریدم تپش قلب خیلی شدید لرز عرق سرد بی حس شدن پاها و حالت تهوع و سرگیجه طوری که احساس میکردم دارم میمیرم

قبلا اگه دچار حمله میشدم به تجویز دکتر نصف آلپرازولام نیم رو می خوردم گاهی حتی یک چهارم می خوردم و آروم میشدم اما اون شب حالم به قدری بد بود که آلپرازولام رو کامل خوردم ولی تاثیری نداشت و دوباره دچار حمله شدم و مجبور شدم به درمانگاه بروم الان حدود۴۰ روزه که دائم این استرس و پانیک با من هست گاهی با آلپرازولام آرومم گاهی هم هیچ تاثیری نداره مخصوصا شبها در خواب دچار حمله میشم و خوابیدن برام عذاب آور شده

واقعا نمی دونم دیگه باید چی کارکنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.شما از حالت حمله پانیک به اختلال پانیک دچار شده اید.
لازم است تا با مراجعه به روانپزشک درمان دارویی کامل بگیرید.