سلام علت اینکه آدم همش تو دلش با خودش حرف میزنه یا موقع عصبانی بودم به همه فحش میده تو دلش چیه؟من اصلا آرامش درونی ندارم تو ظاهر خودمو زیاد حفظ میکنم ولی تو درون واقعا حالم بده انگار از دنیا سیرم از همه و از خودم بدم میاد همش فکرای منفی میکنم بگین چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
درك ميكنم چقدر براتون ازار دهنده است ،
اين موضوع بايد بررسي دقيقي بشه كه متوجه بشيد از كجا اغازشده و چه اتفاقاتي در گذشته باعث شكل گيري و تقويت اين موضوع شده
احتمال اينكه ناشي از وسواس فكري باشه زياد است با جلسات مشاوره فردي ميتونيد به شناخت كامل تري برسيد و اون را با كمك درمانگر به حداقل برسونيد .