احساس بد در دوران نوجوانی

سلام. احساس خیلی بدی دارم  دیگه حتی نمی تونم بخوابم ساعت ۸ صبح به زور و فشار خوابیدم حتی شبش داروی خواب آور هم انداخته بود اما بازم نتونستم بخوابم ...... همش احساس می کنم که نفر سومی تو خونه هست وقتی می خوابم حضور کسیو حس می کنم همش با خودم درگیرم ذهنم خیلی آشفتست احساس می کنم که تو بدنم دو روح و شخصیت متفاوت هست مثلا من یه چی می گم، و اما درون خودم اونو کذب می کنم احساس پوچی و بی مصرف بودن دارم آیا من افسردم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
شما نیاز به بررسی بیشتر دارید. بهتر است به یک روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید.
موفق باشید.