مشکل گفتار کودک سه ساله

پسرم سه سالو سه ماهشه کلمات محدوی از جمله مامان و بابا و بیا و رفت و اب و نه رو میگه هرچی میخاد با اشاره میگه هوشش وشنواییش خوبه .راه رفتن و چار دست و پایی هم دیر بود .جملات دستوری رو متوجه میشه .کمکم کنید چکارش کنم؟

پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام دوست عزیز..
گزارشی كه از كودك میدهید بسیار كلی است و نمیتوان نظر قطعی داد باید از جنبه های دیگر نیز ارزیابی بشه.باید به گفتاردرمان مراجعه كنید و همراه با متخصص تمرینات را انجام دهید.دركل كودك سه ساله باید حدود ۴۰۰كلمه بیان كند، از عبارات ۲_۳كلمه ای و ضمایر در گفتارش استفاده كند و ۷۵درصد گفتارش توسط بقیه فهمیده شود. اگردر این سطح نیست از سنش عقب است و دچار اختلالات گفتاری است.
تمرینات كلی كه میتوان با كودك انجام داد:
_ با جملات كوتاه و ساده با كودك صحبت كنید وتمام اتفاقات روزمره را برای كودك توضیح دهید.
_ درك افعال ساده مثل برو و بیا و...با كودك كار كنید.
_ كارت های تصویری تهیه كنید و كلمات را به كودك اموزش دهید.
telegram:fahime_karimibayanst