فشار رحم یا درد زایمان زودرس

سلام خانم دکتر. من هفته 30 هستم. گاهی زیر دلم درد شدیدی حس میکنم. ولی همون لحظه اگه تو حالت نیمه نشسته یا لم داده قرار بگیرم درد قطع میشه و بعد از 5 دقیقه میتونم از جام بلند بشم و اروم میشم. این دردا بخاطر فشار رحم هست یا زایمان زودرس؟ نگران کننده هستند؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

درد شما غیر عادی است ممکن است مربوط به شروع زایمان زودرس یا فتق باشد . استراحت کنید ، راه نروید، تماس جنسی نداشته باشید و در صورت ادامه این حالت به متخصص زنان یا بیمارستان مراجعه کنید .