سلام ببخشید من امروز بیست روز زایمان کردم اوایل بچه یه ربع شیر میخورد و سه ساعت میخوابید عمیق الان دو سه روز دائم شیر میخواد کلا سینه رو ول نمیکنه یا یه ربع میخوره خوابش میبره ول میکنه میزارمش سر جاش باز بعد پنج دقیقه شیر میخواد  از کجا بفهمم آیا شیرم کمه یا نه مثلا همینجور تا دوساعتم بشه باز میخواد دفعشم یبار در شبانه روز ادرارشم خوبه زیاد میشه راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز بسیاری از کودکان مدت زیادی فقط سینه را دهان نگه می دارند  بدون مکیدن. حتی ممکن است پس از چندبار مکیدن بخوابد پس طبیعی است که مدت زمان بیشتری تقاضای شیر کند. شما خودتان دقت کنید که شیر می خورد و یا فقط سینه را در دهان نگه می دارد. با کمی دوشیدن هم از میزان شیر خود می توانید مطلع شوید.تعداد دفعات کارکرد شکمی در کودکان متفاوت است. وقتی حجم ادرار هم خوب است یکی از نشانه های خوب شیر خوردن است.