اقدام به بارداری و مصرف داروی گیاهی

سلام من در حال اقدام به بارداری هستم و الان ماه دوم اقدام هستم این ماه میخوام سیاه دانه و عسل و عرق رازیانه رو به همراه اینوفولیک و قرص لتروزول و کلومفن مصرف کنم، میخواستم ببینم مصرف همزمان این ها باهم تداخلی داره یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل دانشجوی دکترای بیوشیمی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتر است همه ی  این داروهای گیاهی و شیمیایی با هم مصرف نشود یا اینکه با پزشک معالج خود که شرح حال کاملی از وضعیت شما دارد و در جریان مشکل شما است مشورت داشته باشید موفق باشید