سلام، شوهر خواهری دارم که به شدت خواهرم را اذیت میکند، بطوریکه خواهرم از توسل بخدا دست کشیده، حالا من برای مشکل خواهرم نماز امام‌زمان شب جمعه ها میخوانم، در انتهای این نماز دعایی است که وقتی تمام شد اسم شخصی را میاوریم که از او به ما شری رسیده، سوالم این است که من اگر اسم شوهر خواهرم را بگویم ایرادی ندارد، چون شری که از او به من میرسد غیر مستقیم است و بیشتر شرش متوجه خواهرمه، میتونم اسمش روبیارم، مدیونش نمیشم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
شما برای رفع مشکلِ خواهرتان دعا کنید و توسل بجویید اما لازم نیست اسم همسر ایشان را به‌عنوان کسی که از او به شما شری رسیده، ببرید. چون از کجا معلوم که حق با خواهر شماست یا با ایشان؟
پس فقط دعا کنید مشکل خواهرتان برطرف شود و روابطشان نیکو گردد.