رحم دوشاخ در بارداری

سلام خانم دکتر عزیز.من اولین سونوی بارداریم رو در هفته ی 6 رفتم و خداروشکر قلبش تشکیل شده بود و ضربان داشت.اما نوشته بود رحم به نظر دوشاخه می آید.در صورتی که من قبل از این بارها سونو گرافی داده ام و شکل رحم نرمال گزارش شده همیشه.الان نگرانم و نمیدونم چیکار کنم.راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درود، نگران نباشید اگر اینطور که میفرمایید در سونوگرافی های قبلی متوجه دوشاخ بودن رحم تان نشدند پس یعنی اگر هم دوشاخ باشد آنقدر مشکل واضحی نیست و اگر شاخی که جنین در آن لانه گزینی کرده فضای کافی داشته باشد بارداری بدون مشکل طی خواهد شد ، که احتمال میدهم برای شما با توجه به اینکه در سونوگرافی های قبلی متوجه نشده اند چنین حالتی باشد