دعای طلب فرزند صالح

سلام. در حال اقدام به بارداری هستم.از خدای بزرگ فرزند صالح طلب دارم. خودم متاسفانه در دوران مجردی آدم معتقدی نبودم و گناه انجام دادم و میترسم که این ها در فرزندم و رفتارش تاثیر بذاره،چند ماهی هست که چله های مختلف انجام دادم چله زیارت عاشورا، سوره حشر، سوره یاسین و...انجام دادم و از خداوند فرزند سالم و صالح خواستم.شما چه پیشنهادی دارید .برام خیلی مهمه و متاسفانه از آینده میترسم که خدایی نکرده نتونم بچه صالحی تربیت کنم.چه دعایی یا نمازی انجام بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
​​​​​​به گذشته فکر نکنید. چون رفتارهای شما و همسرتان از ابتدای انعقاد نطفه و در دوران بارداری و پس از آن، بر تربیت فرزندتان تأثیر می‌گذارد.
اگر انسان می‌خواهد فرزندش را درست تربیت کند، ابتدا باید خود را تربیت کند. چون رفتارهای پدر و مادر بر فرزند اثرگذار است.‌
بهترین کار این است که از همین حالا شما و همسرتان، مقید به انجام واجبات باشید و هر گناهی را ترک کنید.
در حدّ امکان، به انجام مستحبات هم بپردازید اما نه به قدری که خسته و زده شوید و از مکروهات هم دوری کنید.
روش و سیرهٔ پیامبر و امامان را نیز مطالعه کنید و سعی کنید اخلاقتان نیز طبق اسلام باشد. و ببینید آنها در مورد تربیت فرزند چه کرده‌اند.
ختم‌ زیارت عاشورا و سوره‌های قرآن که گفتید عالی است‌.
نگران نباشید. به خداوند توکل کنید و دعا کنید و از او فرزند صالح بخواهید و این کارهایی که گفتم انجام دهید.
موفق باشید.