گزگز پا در بارداری

سلام من ۱۸هفته باردارم الان یک هفته هست هر شب پاهام گزگز میکنه اصلا تا صبح خواب ندارم لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

تغییرات افزایشی حجم خون در بارداری، و شل شدن وریدها بخصوص وریدهای اندامهای تحتانی مثل پاها ، میتواند باعث کم تحرکی  سیاهرگی در پاها شده و  گزگز پاها را تجربه کنید. همچنین کم خونی ، افزایش کلسترول و تریگلیسیرید خون هم میتواند چنین علایمی را به همراه داشته باشد.
بعد از ایستادنهای طولانی حتما سطح ساق و‌کف پاها را بلند تر از سطح قلب کنید تا به بهتر جریان افتادن خون در پاها کمک کنید .