تاخیر گفتار کودک دو ساله

با سلام کودک ۲۳ ماهی دارم حدود ۴۰ کلمه یاد داره که حدود ۲۰ کلمه واضح میگه و بقیه نصفه یعنی به تلفن میگه تل البته بیشتر باید ازش بپرسم این چیه تا اونم اسمشو بگه وگرنه نمیگه مثلا اب بخواد شیشه آبشو میاره اب کنم بعد که ازش می پرسم چی می خوری میگه اب درک و دستور پذیریش و تقلیدش خوبه تقریبا ۷۰ یا ۸۰ درصد مواقعه کاری که میگم انجام میده تنها جملاتی که میگه بابا بای بای و اگر تلفن زنگ بخوره برمیداره میگه الو سلام این کار ها تقریبا تو این سه ماه روزی دو ساعت باهش کار کردم که یاد گرفته به قبل اصلا باهش کار نکرده بودم اونم فقط پنج یا شش کلمه یاد داشت دستور پذیری و درکشم خیلی خیلی کم بود بیشتر چیز های که یاد گرفت از طریق بازی بود اگه بدونه دارم آموزش میدم اصلا همکاری نمیکنه اعضای بدن با شعر چشم چشم دو ابرو یاد دادم می خواستم بدونم چیکار کنم که جمله بگه و کلماتو صحیح ادا کنه هزینه بازی درمانی زیاده اگه میشه بهم راهکار بدید و ایا از بچه های همسنش خیلی عقبه یا نه و چیکار کنم دایره لغاتش زیاد بشه از کتاب هم خوشش نمیاد یا پارش میکنه یا خط خطیش می کنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

با سلام دوست عزیز💐
كودك شما در این سن باید تقریبا حدود ۵۰كلمه بگوید وبرای بیان جملات دوكلمه ای اماده شود.میتوان گفت تقریبا حدود هفت هشت ماه عقب تر از سن تقویمی اش میباشد. حتما لازم است زیر نظر گفتاردرمان باشد كه به شما تمرین بدهد تا این تاخیر بطور كامل جبران شود تا كودك شما در زمان مدرسه دچار اختلال یادگیری نشود.
تمریناتی كه فعلا تو خونه میتوانید انجام دهید:
_دانلود برنامه های اموزش حیوانات و میوه ها و اشیا از اینترنت و تكرار كلمات با كودك در حالت بازی
_ تمرین افعال ساده مثل برو و بیا و بشین و...در شرایط و حالت بازی
_ با كودك زیاد صحبت كنید و تمام فعالیتهایی كه روزانه انجام میدهید با جملات كوتاه و ساده برایش توضیح دهید.