تکرر ادرار و احساس پر بودن مثانه

یکسالو تقریباً ۶ماه هس که تکرر شدید ادرار دارم چنبار دکتر رفتم دارو دادن ولی هیچ تغییری نکردم

آزماش ادرار دارم گف خون مشاهده شده سونو داد گفتن شن کلیه داری دارو دادن باز هیچ تغییری نکردم

یبار گفتن عفونت ادراره دارو دادن تغییر نکرد....

دارو گیاهی گرفتم تغییر نکرد

نمیدونم واقعا چرا اینجوریه حتی تشخیص رو هم اگ درست بدن من خیالم راحت بشه خوبه...

توروخدا اگر میتونید کمکم کنید

تاصب همش ی پام دسشویی ی پام تو رخت خواب همش با حس پر بودنو درد مثانه بیدار میشم خیلی اذیتم

حین رابطه ب شدت اذیتم و انگار همش باید دسشویی برم تمرکز ندارم....

۲۵سالمه و عقدم...

اگ‌واقعا بااین صحبتا تشخیص میدین من چمه لطفا بگینو ی راهی پیش روم بذارید ممنون خدا خیرتون بده

و اینکه دقیقا چ کنم و پیش چ دکتری برم

خیلی نگرانمو اذیت

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

سلام
احتمالا دچار مثانه تحریک پذیر هستید که با حجم کم ادرار ، تحریک میشود   و حس ادرار پدید می آید.
در صورت تمایل میتوانید با مدارکتان جهت اخذ شرح حال و معاینه و شروع درمان مناسب مراجعه کنید.
جهت اخذ نوبت دکتر سلمان اسلامی، جراح کلیه و مجاری ادراری، تناسلی و نازایی با شماره ۸۸۳۴۳۴۴۴  تماس بگیرید.