بارداری با تحرک کم اسپرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 29 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر من ۲۴ سالمه.آبان ماه با آی یو آی باردار شدم ک  دی ماه سقط شد.این ماه برای اولین بار بعداز سقط اقدام کردم.۵ روز عقب افتاده پریودم.پریودام ۲۱ روزه اس .پلی کیستیکم و شوهرم ک آزمایش داده بود کم تحرکی اسپرم داشت.

الان کمردرد دارم.همش احساس خستگی میکنم .زیرشکمم سمت چپ تیر میکشه مث درد پریودی.سینه راستمم درد میکنه.ترشحاتم دارم.احتمال بارداری هست؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خاندار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم بدون انجام آزمایش چطور به شما بگم باردارید یا خیر؟!

تجربه شما

امروز که نی نی ساید سوالمو تایید کرده ۱۱ روز عقب افتاده پریودم .۴ روزه لکه بینی دارم و دیروزم بی بی چکم مثبت شده

توروخدا راهنماییم کنین