سردرگمی و واژینیسموس

سلام خسته نباشید. من ۲ ساله ازدواج کردم و متاسفانه تو این دو سال یه روز خوش نداشته ۳ ماه بعد عروسی با همسرم دعوام شد و اومدم قهر به مدت ۸ ماه و تو این مدت خبری ازش نشد و من اوایل اصرار کردم که بریم پیش مشاور ولی نیومد بعد ۸ ماه تو دادگاه ماه تو دادگاه مجبور شد که منو ببره و مهریه نده ولی وقتی رسیدیم خونه دعوامون شد و خانوادشو صدا کرد خانواده منم اومدن و منو مجبور کردن که برم خونه  مادرش زندگی کنم و به مدت ۵ ماه با هر غذابی که بود خونه مامانش زندگی کردم تا اینکه یه دعوا راه انداخت و داخلش فحشای رکیکی بهم داد تا برم خونه بابام ولی من نرفتم و از اون روز دیگه خونه مامانشم نیومد و منم دیگه مجبورا رفتم خونه بابام مشکل مونم اولش فکر میکردیم الکیه تو دادگاه یا هر جا که میرفتیم میگفتن مشکلتون هیچی نیست تا اینکه رفتم دکتر و بعد معاینه فهمیدم هنوز باکره ام و اینو به شوهرمم گفتم ازش خواستم بریم دکتر تا ببینیم چرا نمیتونیم رابطه برقرار کنیم ولی قبول نکرد و وقتی اومدم قهر از دادگاه منو فرستادن دکتر و فهمیدم مشکل واژینیسموس دارم...همه میگن کل دعواهاتون برای همینه خودمم احتمال زیاد میدم همین باشه ولی وقتی حتی حاضر نیست منو ببره دکتر و خودش ازم خواسته طلاق توافقی بگیریم دیگه موندم باید چیکار کنم شوهرمم به هیچ صراطی مستقیم نیست خودمم دیگه خسته شدم واقعا این موضوع داره رو روح و روان خودمم تاثیر منفی میذاره و من ۱۷ سالمه و شوهرمم ۱۳ سال ازم بزرگتره

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

سلام وقتتون بخیر
وقتی باهم اینقدر تضاد دارید و این همه مشکلات پس چه اصراری به ادامه زندگی دارید/؟
متاسفانه با این همه مشکلات اصرار به ادامه زندگی دارید و چند صباحی دیگر فرزندی بدنیا می آورید و معضل بزرگتری بوجود خواهید آورد
تا دیر نشده تصمیم بگیرید.
در مورد مشکل واژینیسموس شخصا خودتان باید به مشاوره سکس تراپ مراجعه نمایید.
البته فعلا باکره بمانید زیرا با حل شدن مشکل واژینیسموس ، مشکلات زناشویی و مشکلات مرتبط در رابطه تان حل نخواهد شد.