گره در امر ازدواج

سلام. خواهرم ۲۸ سالشه خواستگاراش گرم میان سرد میرن نمی دونم دعایی هست گشایش در بختش ایجاد شود؟

پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
معلوم نیست بخت ایشان بسته شده باشد که بخواهید بازش کنید.
متأسفانه الآن اکثر مردم در ازدواج بسیار سخت‌گیر شده‌اند؛ چه پسر،چه دختر و چه خانواده‌هایشان.
ایشان دعای سیفی‌صغیر را نود و نه (۹۹) روز پشت سر هم بخواند.
نماز استغاثه به حضرت فاطمه (سلام الله علیها) در کتاب «مفاتیح الجنان» هست. آن را نیز زیاد بخواند و در سجده دعا کند.
به امام زمان توسل بجویید. ان‌شاءالله مشکل حل می‌شود.
البته علاوه بر اینها یک بازنگری بر رفتار خواهر و خانواده داشته باشید. ببینید آیا در رفتارهای خانوادگی اشتباهی از شما سر نزده؟ اگر کاملاً عادی رفتار می‌کنید و باز هم همین‌طور است، همین دعا و نماز را بخوانید. ان‌شاءالله مشکل حل می‌شود‌.