بالا بودن هورمون مردانه

. سلام.من یکسال ک زیر نظر دکتر غدد هستم ومشکلم اینه که مون مردانه ام بالاست دکتر اول برام قرص LDبا اسپیرو نولاکتون تجویز کرد. زمانی ک میخوردم عادت ماهانه ام مرتب و تنظیم بود. الان چند ماه میشه که به دستور خود دکتر اسپیرونولاکتون به تنهایی مصرف میکنم. الان دوماه عادت نشدم و اینکه تو این شرایط دسترسی ب دکتر ندارم. خیلی نگرانم تو رو خدا بگید باید چیکار کنم؟ خوردن اسپیرو نولاکتون رو ادامه بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام اگر تست بارداريتان منفي است دو عدد آمپول پروژسترون بزنيد،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد