سلام پسر ۱۴ ماههای دارم که از شش ماهگی از صدای بشقاب از صدای کوچیک یا بزرگ به خودش میلرزه گریه نمیکنه فقط بدنش رو تکون میده میپره دو بار نوار مغز گرفتیم مشکل نداشت البته پسرم تاخیر تکاملی داره هنوز قشنگ نمیتونه بشینه  ال دی اچ خونش هم بالا بود فقط تو ازمتیشاتش نمیدونم این ترسش واسه چیه ممنون میشم راهنمایی کنین ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام؛ ترس از صداهای بلند و محرک‌های ناگهانی در کودکان سن ۹ ماه تا ۲ سال طبیعی است و معمولا بیشتر کودکان در این سن از صداهای بلند و صدای برخی حیوانات می‌ترسند. اما در شرایطی که کودک از چیزی می‌ترسد، مهم‌ترین نکته در مواجه با آن، نحوه برخورد صحیح والدین است. اینکه ترس کودک را انکار نکنید و به کودک نگویید که نه چیزی نیست که تو بترسی. باید وقتی کودک می‌ترسد او را بغل و حمایت کنید. با بزرگ‌تر شدن بچه‌ها ترس از صداهای بلندتر کمتر و موضوعات ترس تغییر می‌کند. در صورت ادامه‌ی ترس‌ها بعد از گذشت این زمان یا افزایش شدت آن از یک روانشناس کودک به صورت حضوری کمک بگیرید. شاد و‌ پیروز باشید.