سرفه خشک آلرژیک چه درمانی دارد؟

سلام خسته نباشید من یه ماهه که سرفه خشک دارم اکثر روزل خفیفه ولی بعضی وقتها هم سرفم شدید میشه و سینم درد می گیره اغلب و قتی شروع به حرف زدن میکنم سرفم شروع میشه گاهی سوزش و سط جناغ سینه دارم گاهی خشک شدن و خارش گاهی احساس می کنم با تنفسم شدید بوی خاک میاد خلاصه خیلی اذیتم تب لرز خستگی ندارم البته من سالهای قبلم این سرفه ها را داشتم ولی زیاد اهمیت نمی دادم یه مدت سرفه می کردم بعدم کم کم خوب میشدم ولز با اوضاع الان و موضوع کرونا جرعت نمی کنم برم دکتر .... فقط آسایش من شبهاست که خوابم می بره اصلا سرفه نمی کنم ... خواهش می کنم کمکم کنید ... اعصابم خیلی خورده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام لز عوامل الرژن پرهیز کنید
مصرف انتی هیستامین یا در صورت صلاحدید پزشکتون استفاده یک دوره اسپری کورتون میتواند کمک کننده باشد
در منزل بخور مرطوب بگذارید