سلام،از ماه شش حاملگی زانو درد یا درد مفصل کتف داشتم،هر دفعه یک طرف و به مدت چند روز شدید و بعد خوب میشد و بازم مجدد مفصل دیگه ای از این چهار مفصل درد میگرفت،در اواخر بارداری هر دو مچ دستم تا انگشت ها درد و سوزش داشت،دکتر گفت احتمالا تنگی کارپال هست و زمان بدم برای بهبودی،الان چهار ماه گذشته از زایمانم،اما همچنان درد رو در مفصل دو دستم دایما دارم و دو تا شصتم حرکتشون محدود و دردناکه،...از زطرفی درد زانو و کتف هم گاه به گاه و پشت سر هم همچنان ادامه داره،دردی که نمیزاره از بچه مراقبت کنم،بخاطر کرونا نمیشه برم دکتر و البته دکتری هم نیست که برم در این وضع،سنم 36 سال هست،بارداری اولم هست،ورزشکارهستم و قهرمان شنا،تناسب اندام قبل و بعد از بارداری،کم کاری تیرویید دارم و کنترول شده هست،قبل بارداری حتی سردرد ساده هم نداشتم و هیچ درد بدنی،اما الان از زندگی افتادم با این درد های تکراری مفاصل،ممنون میشم راهنمایی ام کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل طراح وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام
ویتامین D3 خود را حتما کنترل کنید. خواب خود را منظم کرده و از استرس و مواردی که شما را در معرض استرس های زیاد قرار می دهند دوری کنید. حتما تمرینات و حرکات اصلاحی را برای بهبود عضلات انجام دهید. بعد از کرونا حتما به یک متخصص روماتولوژی مراجعه نمایید.