سلام

پسر 4 ساله ام دو روزه بصورت کاملا ناگهانی دچار لکنت شده

مثلا د د د دستکش و ...

به شدددت نگرانم لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام باید دلایل لکنت بررسی شود
اجازه بدید کمی زمان بگذره اگر پابرجا بود با گفتار درمانگر مشورت کنید و اگر ریشه روحی روانی دارد بازی درمانی به او کمک می کند
در حالت کلی به هیچ وجه به لکنت او حساس نشوید و واکنش منفی نشان ندهید در طول روز شرایط کم هیجانی رو در منزل ایجاد کنید .

تجربه شما

سلام  عزیزم دختر منم چند سال پیش این مشکل یه دفعه براش پیش اومد خدا میدونه چقد عذاب کشیدم یادمه دخترم خیلی وابسته بود اونموقع ها و بشدت میترسید ازتنهایی تاریکی وگربه و این مشکلم یه دفعه پیش اومد بعد یادمه که فکر کنم چند وقتی این مشکل باهاش بود و حتی تایپیکم زدم با راهنمایی بقیه باحفظ آرامشم و طوری که انگار نه انگار داره حرفو رو کش میده و زبونش میگیره و مهمتر از اون به گفته ی یکی از دوستان ایه ی که حضرت موسی برای رفع لکنت زبونش خونده اونرو چندین بار میخوندم روی بادام و فوت میکردم میدادم بچم خداروشکر مشکل بچم حل شد و الان انگار نه انگار چنین مشکلی پیش اومده بود امیدوارم گل پسرتو هم خوب شه