سلام خسته نباشید . من ۲۱ ساله هستم و ۳ سال پیش قضیه ازدواج من با یکی از پسرهای فامیل بوجود آمد اما پدرشون مخالفت کردن و قضیه بهم خورد . آقا پسر الان ۳۰ سالشون هست و در طی این ۳ سال مادرشون بارها قضیه رو مطرح کردن اما خب نشد دو خانواده لج کردن .و در این ۳ سال این آقا به هیچ وجه راضی به ازدواج با هیچکسی نشده و خانوادشو یعنی پدرشو و تهدید کرده یا من یا تا آخر عمر مجرد می مونه. و الان باز بحث خواستگاری شده همه راضی هستن باز بجز پدرشون مخالفت شدید میکنن و هیچ راهی راضی نمیشن. الان آقا پسر چند روزه در خونشون جنگ اعصاب دارن و داره داغون میشه بنظرتون چیکار کنیم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اونچه مهمه اينكه بدونيد دليل اين مخالفت شديد چيه و اگر قابل مذاكره و حل هست حلش كنيد
اين تنش ها و جنگ اعصاب تنها باعث بيشتر شدن مقاومت هاي ايشون ميشه و اينكه دو خانواده مقابل هم بيستند يا لج كنن فقط باعث شكستن حرمت ها ميشه و اين شروع جذابي براي يك زندگي نخواهد بود ،
كمي زمان بگذاريد و از فردي كه مورد اعتماد پدر ايشون هست بخواهيد با ايشون صحبت كنن با جلسات مشاوره پيش از ازدواج داشته باشيد و از مشاور بخواهيد با پدرشون صحبت كنند .