تاخیر پریود چه دلیلی داره؟

سلام. وقت بخیر و خسته نباشید. ببخشید من ماه بهمن سال پیش دو بار پرید شدم. اولین بار پرید رو جلو انداختم. نمیدونم اصلا پرید بود یا نه. بعد از نزدیکی که درد هم داشتم روز بعد لکه بینی قهوه ای داشتم.تا هفت روز. دوباره موعد پریدم ۲۳ بهمن پرید شدم که باز رنگ خونم قهوه ای و لخته ای بود. کلا پرید هام خون سیاه و قهوه ای داره. اسفند پرید نشدم. و حالا فروردین هم تا الان پرید نشدم. سابقه ی تخمدان پلی کیستیک دارم. وزنم رو با رژیم نگه داشتم. اما احساس میکنم اگه رعایت نکنم سریع چاق میشم. یکم شکمم بزرگ شده. زیر شکمم برآمده شده. بی بی چک زدم منفی بود. میترسم. هورمون هام بهم ریخته باشه و خطرناک باشه. خواهرم هم مشکل پرولاکتین بالا داره و پرید نامنظم و تخمدان پلی کیستیک داره. و ارثی هست. حالا با این اوصاف من باید تو این اوضاع کرونا چکار کنم؟  برم دکتر زنان؟  جایز هست. چون میگن بمونید خونه. سونوگرافی و مکان دکتر میگن خطرناکه. یا دارویی هست بشه مصرف کنم؟

۳۰ سال سن دارم.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل - وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

خیر عزیزم به هیچوجه بدون بررسی های لازم نمیشه از راه دور داروتجویز کرد
 چکاپ هورمونی کامل لازمه انجام بشه