سلام. متاسفانه باردار بودم متوجه شدم همسرم با یک خانم متاهل دوست بوده و چند سال رابطه داشتن و من شاغل بودم و زمانی که محل کارم بودم اون به خانه ما می اومد . وقتی متوجه شدم شوهرم باز به کارش ادامه داد حتی اون زن گفت تو رو نمیخواد منو میخواد و چند سال ادامه داشت رابطه شون دیگه منم فهمیده بودم الان دخترم 6 سالش و با اون خانم قطع رابطه کرده ولی جدیدا با کس دیگه دوست شده . اتفاقای این مدت منو خیلی عصبی و پر استرس کرده هر روز دعواداریم و کتک میزنه . شرایط طلاق ندارم . دختر مم بهم نمیده . روزی صد بار آرزوی مرگ میکنم .میدونم سر سوزنم بهم حس نداره .خیلی بی پناه شدم . خواهش میکنم راهنمایی کنیم گذشته رو نمیتونم فراموش کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ووقت بخیر
بدلیل شرایط تون که زایمان هم داشتین بهتر هست کمک مشاوره ای حضوری بگیرید ، با همسرتون صحبت کنید احساس تون رو بهشون بگین ، دلسردی تون رو .مسایل تون رو با خود همسرتون حل کنید