با سلام من مادر شیر ده هستم و بیشتر از یک ماه هست که سرفه های همراه با تنگی نفس دارم که البته در مواقع دراز کش بودن تنگی نفس هام صدبرابر بیشتر میشه . دکتر رفتم اما نتیجه ای نداشت . یک هفته ای خوب بودم ولی دوباره شروع شده بیشتر هم شبها برام اتفاق میوفته . منظم نیست مثلا سه روز یا چهار روز خوبم یه شب دوباره تنگی نفس و سرفه دارم که واقعا طاقت فرسا است . خیلی ها میگن پانیک داری درسته ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام اگه تنگی نفس میاد و میره برخی اوقات هست و نیست از اضطرابه