سلام من سه ماهه که نامزد کردم و شوهرم یک ماه پیش باهام دعوا کرد و الان احساس میکنم خیلی باهام سرد جلو خانوادش منو مسخره میکنه اذیتم میکنه همش بهانه گیر شده چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
خيلي كلي بيان كرديد
بايد با توجه به دليل اين دعوا و حرف هايي اين بين زده شده و بگرديد دنبال اينكه علت اين بهانه گيري ها چيست و چي ازارشون ميده كه بجاي حرف زدن دوري ميكنن يا بهانه ميگيرند و سهم هركدومتون در اين دعوا چقدر بوده .
در هيچ رابطه ايي درست نيست افراد به هم توهين كنن يا هم را مسخره كنن بخصوص در حضور ديگران
عزيزم مدت كمي است نامزد شده ايد و اين رفتارها در مدت كوتاه نياز به بررسي جدي داره و به نوعي زنگ خطر است.
فكر كنيد ادامه اين رابطه قرار است چطور پيش رود حتما با نامزدتون صحبت كنيد .
و حتما مشاوره پيش از ازدواج حضوري برويد .