قطع لکه بینی و خونریزی

سلام من 3 ماه و 11 روز هست که زایمان کردم بعد زایمان خونریزی زیادی نداشتم ولی لکه بینی تا 3 ماه داشتم تا اینکه دکتر برام قرص متروژن نوشت هر 8 ساعت بعد قرص استروژن کونژوکه نوشت هر شب 1 عدد و آزیترومایسین روزی 1عدد بعد نصف دارو ها رو مصرف کردم لکه بینیم به کل قطع شد دیگ ادامه ندادمش بعد یه هفته پاک بودم کامل .الان سه روز هست که بازم پریود شدم حس و حالام شبیه دوران پریود هست ولی نمیدونم واقعا پریود هست یا اون لکه بینی هایی ک در طول یک هفته نداشتم جمع شده داره میاد بنظرتون چکار کنم من ؟ دیگ بریدم دیگ خسته شدم تو رو خدا یه دارویی یه راه حلی چیزی بدین بخاطر کرونا میترسم بازم دکتر برم ببخشید طولانی شد لکه بینی هامم در حد روز 4 پریود بود ولی الان خونریزی هست .

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم به هیچوجه نمیشه از راه دور و‌بدون بررسی سونوگرافی بیمار و‌ویزیت بیمار دارو تجویز کرد چون میتونه بسیار پرعارضه باشه! با رعایت شرایط بهداشتی به دکترتون مراجعه کنید