آموزش از پوشک گرفتن کودک از چه سنی است؟

سلام خسته نباشید

چه زمانی مناسب واسه تو خونه پوشک گرفتن بچه و اینکه از کِی دستشویی رفتن رو یادشون بدیم

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٧ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک

سلام به شما

برای از پوشک گرفتن معمولا اگر بچه نشانه های امادگی از پوشک گرفتن  را نشان بدهد از سن حدودا 18یا 19 ماهگی هست که در این صورت به مادر پیشنهاد میدیم که اگر بچه خودش تمایل و نشانه های آمادگی را نشان می دهد ،‌شما هم کم کم شروع کنید .
این نشانه ها مانند کودک خودش رو برای مدت یکی دوساعت خیس نمیکند . وقتی حین بازی هست برای ادرار کردن مدتی صبر میکند و بعد دوباره شروع میکنه به بازی . می تواند برای مدت 3-5 دقیقه وقتی براش داستان می خوانید یک جا بنشیند یا دوست دارد که بیشتر شورت بپوشد تا پوشک . خشک بودن را ترجیح میدهد متل اینکه وقتی خیس میکند دائم پوشک را از خودش دور میکند .
بنابراین برای هر بچه ایی متفاوت هست در این سن بچه را مجبور یا اصرار نمیکنیم . اما آموزش را از حدودا 2 سال نیم می توان شروع کرد . از پوشک گرفتن یک فرآیند هست از حدودا یک هفته تا یک ماه می تواند زمان ببرد و این هم بستگی به همکاری بچه وصبوری شما دارد .