سلام

از زمانی که قاعدگیم شروع شد(۸ ساله) از ماه دومش پشت سر هم کیست تخمدان میگیرم و هی قرص ضد بارداری تجویز میشه و بعد درمان میشم باز از ماه بعدیش کیست میگیرم، درد و عقب افتادن و جوش در پشت کمرم راه درمانی براش وجود نداره خسته شدم برای بچه دار شدنمم درمان کردم و بالافاصله اقدام کردم بعد از ۳ ماه باردار شدم سایز کیست هام بزرگ هستن اغلب ولی دکتر میگن خوش خیمن ولی این وصعیت کلافم کرده ایشون راه درمانی به من نگفتن جوشای پشت کمرمم خیلی دردناک میشن

تو دوره قاعدگیم ۴ روز اول حمام نمیرم با اب گرم خودمو میشورم که جلوگیری کنم از بروزش ولی بازم میاد ممنون میشم راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام حمام ربطی نداره
سندرم تنبلی تخمدان دارید ازمایشات کلمل باید انجام بشه و رژیم مناسب بگیرید هم تغذیه هم دارویی