سلام خسته نباشید من میخوام دخترم رو از شیر بگیرم در حال حاضر شیر خشک سوپرامیل ۳ میخوره و یبوست داره میخواستم بپرسم راه حل هایی برام پیشنهاد بدین و آیا میتونم شیر پاستوریزه رو با شیر خشک قاطی کنم و چه اندازه قاطی کنم بهتره؟

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
بعد از یک سالگی می توانید شیر پاستوریزه بدهید. هر کدام را جدا بدهید دلیلی برای مخلوط کردن نیست.
حجم شیر را در شیر کم کنید. غذای کافی بدهید. جایگزین شیر، آب و آب میوه هم بدهید. بطور کلی شیرخشک را حذف کنید و شیر پاستوریزه بدهید.