خیانت های شوهرم و سکوت من

سلام. بنده خانوادم وضعیت مالی خوبی ندارن و من الان حدود 10ساله که با شوهرم زندگی میکنم و الان حدود 6 ساله که علنن میدونم که داره خیانت میکنه و شبا ساعت 4 صبح یا 5 صبح میاد خونه...چون شوهرم وضع مالیش خوبه مجبورم در این زندگی دستو پا بزنم و اگه اعتراض کنم میگه برو گم شو فحش های ناجور میده و من با برادرام قطع رابطه کردم به خاطر رفتارای شوهرم در ضمن ناباروری داریم..خسته شدم اونقدر خسته شدم که قرص اعصاب میخورم چندبار دست به خودکشی زدم تنهام تو خونه یعنی منو تنها میزاره میره دنبال دختراو زنای هرزه چیکار کنم!چندبار هم رفتم برای طلاق طلاقمم نمیده حتی خونوادم ندارن که پول کرایه ماشین تا دادگاه بدن چه برسه بتونن طلاقم بدن

چیکار کنم؟؟!!!خسته شدم دوست دارم برم کلفتی کنم ولی دیگه زن این حیون نباشم...من یتیم هستم و واقعا دیگه هیچ راهی برام نمونده حتی پولم ندارم وکیل بگیرم که کارامو راه بندازه😢😥

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
پیشنهاد می شود موضوع را ابتدائاً با مشاور روانشناس در میان بگذارید و در صورت عدم حصول نتیجه و اصرار به طلاق ، ضمن مطالبه و اجرای مهریه ، اگر شهود و مستنداتی در خصوص روابط نامشروع ایشان در اختیار دارید ، نسبت به شکایت رابطه نامشروع اقدام کرده و نهایتاً در صورت محکومیت به استناد آن و عسر و حرج خویش دادخواست طلاق خود را تقدیم نمائید ، ضمناً جهت انجام مشاوره بیشتر می توانید به واحدهای مشاوره مستقر در مراجع قضایی مراجعه فرمایید .
موفق باشید